WELLNESS 2021 & BEYOND – ΣOUL TAILORΣ

Τεχνολογία & Touchless Experiences

Ο κόσμος μας έζησε πρωτοφανείς στιγμές κατά τη διάρκεια του 2020, με πολλές συνήθειες μας να αλλάζουν και τα στοιχεία και οι έρευνες να δείχνουν ότι αυτές οι αλλαγές θα παραμείνουν. Η εξοικείωση με την τεχνολογία και η προσαρμογή της ζωής μας μέσω αυτής, φαίνεται ότι αποτελεί μονόδρομο ακόμα και στις διακοπές μας.

Ξενοδόχοι, μεγάλα διεθνή και εγχώρια brands αναζητούν λύσεις μέσω της τεχνολογίας για να παρέχουν υπηρεσίες και εμπειρίες στον πελάτη οι οποίες ακολουθούν τις συνήθειες που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια του 2020, κοινωνική αποστασιοποίηση, απομακρυσμένη εργασία, touchless υπηρεσίες ευεξίας.

Η ΣOUL TAILORΣ πιστή στις αρχές της για παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ευεξίας και σχεδίασης των νέων wellness concepts, έχει δημιουργήσει συνέργειες με διεθνείς και εγχώριες εταιρείες που ακολουθούν τις ανάγκες των πελατών και προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες.

 

AFRODITE SPA MANAGEMENT SOFTWARE – ON LINE BOOKING & ON-LINE REGISTRATION FORM

Το AFRODITE Spa Management Software το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης SPA, γυμναστήριών και κέντρων αισθητικής της EUROTEL Hospitality, με συνδυασμό με το σύστημα On-Line Booking, προσφέρει στις επιχειρήσεις δυνατότητα για καλύτερο revenue management μέσω της δημιουργίας καταλόγων ανάλογα με την περίοδο, την ώρα και την ημέρα και άμεση πώληση των υπηρεσιών μέσω των καναλιών προώθησης, web site, social media κλπ. . Οι πελάτες των επιχειρήσεων μέσα από 5 απλά βήματα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ευεξίας 24ωρες το εικοσιτετράωρο 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σε συνδυασμό με το On-Line registration form, οι επιχειρήσεις ευεξίας, ενισχύουν την άμεση και απομακρυσμένη επαφή με τον πελάτη οποιαδήποτε στιγμή, παρέχουν αποτελεσματικότερη διαχείριση των δεδομένων ώστε να προσφέρονται πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα μειώνεται η  χρήση αναλωσίμων. Με την ενσωμάτωση των λύσεων On-Line Booking και του On-line Registration form το AFRODITE Spa Management Software αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ και προώθησης για κάθε σύγχρονη επιχείρηση ευεξίας.

 

ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ – PHYSICAL ACTIVITY

Ο τρόπος που ασκούμαστε και γυμναζόμαστε έχει αλλάξει και προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο κόσμος αναζητά αποτελεσματικές και σύντομες υπηρεσίες εκγύμνασης τις οποίες θα έχει στη διάθεσή του όποτε θελήσει. Η τεχνολογία έχει βοηθήσει σε αυτό και περίπου το 50% των πελατών καταφεύγει σε ψηφιακές υπηρεσίες εκγύμνασης και 8 στους 10 αναζητούν εξωτερικές δραστηριότητες άσκησης.

Η ΣOUL TAILORΣ έχει αναπτύξει συνέργεια με την καινοτόμο εταιρεία παροχής ψηφιακών υπηρεσιών εκγύμνασης, THREE SAGES δημιουργώντας το Restorative Wellness Experience.

Με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας απευθείας από την οθόνη της τηλεόρασης του δωματίου ενός ξενοδοχείου, είτε με τη χρήση μιας ειδικής ξύλινης κατασκευής με ενσωματωμένη την τηλεόραση και απαραίτητο εξοπλισμό για restorative ασκήσεις, ο πελάτης ενός ξενοδοχείου ή ενός χώρου ευεξίας έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο με ειδικές ασκήσεις και συμβουλές ευεξίας 24/7 από το δωμάτιο του ή σε άλλους χώρους και το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, αφού πρόκειται για ειδικό software-εφαρμογή όπου ο έλεγχος και η ανανέωση γίνονται απομακρυσμένα.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι ότι το περιεχόμενο προσφέρει άμεσα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού επικεντρώνεται στην αναπνοή, στις διατάσεις και στην συναρμογή των κινήσεων μέσω ασκήσεων όπως meditation, Yoga, Breathing Techniques, Functional Movement με την χρήση του σώματος ή εξοπλισμού ειδικά σχεδιασμένου για εύκολη χρήση από όλες τις ηλικίες και με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση.

Ο σχεδιασμός των χώρων εκγύμνασης (γυμναστήριο) έχει περάσει πλέον σε έναν τρόπο σκέψης που ενισχύει την καλύτερη διαχείριση του χώρου με λειτουργικό εξοπλισμό και πρόσβαση σε digital περιεχόμενο και όχι στην κλασική σχεδίαση με βαρύ εξοπλισμό (διαδρόμους, ποδήλατα, μηχανήματα με βάρη) αφού πλέον οι πελάτες αναζητούν την επαφή με την φύση και πιο ήπια λειτουργική γυμναστική.

Αυτό δίνει την δυνατότητα στα ξενοδοχεία να δημιουργήσουν πιο φιλικούς χώρους σε περισσότερα από ένα σημεία εσωτερικά ή εξωτερικά, δίνοντας άμεση πρόσβαση σε μια πολύτιμη υπηρεσία που έχει σωματικά και ψυχικά αποτελέσματα.

 

SELF – CARE

Ο κόσμος έχει αποκτήσει την συνήθεια να περιποιείται τον εαυτό του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με τις ανάγκες του και τις συνθήκες. Η επιδημία έχει επιταχύνει την δημιουργία ειδικών προϊόντων περιποίησης & σπα με συγκεκριμένο αποτέλεσμα μέσα από τον συνδυασμό προϊόντων φτιαγμένα για κάθε περίσταση και επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ΣOUL TAILORΣ έχει αναπτύξει τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης σε συνεργασία με την Ariadne Athens, μια Ελληνική εταιρεία με φυσικά προϊόντα και πρώτες ύλες από την Ελληνική Γη. Τα προϊόντα βρίσκονται ανά ομάδες των 4-5 προϊόντων σε ειδικά κουτιά όπου το καθένα έχει την ονομασία του ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα:

  • Better Sleep
  • Recharge & Refresh
  • Calm & Distress
  • Healthy Aging

Αυτό δίνει την δυνατότητα σε κάθε ξενοδόχο να δημιουργήσει ειδικά πακέτα in room wellness με την πώληση του κάθε δωματίου φέρνοντας την εμπειρία spa μέσα στο δωμάτιο και την ευκαιρία στον πελάτη να έχει πρόσβαση 24/7 καθόλη τη διάρκεια της διαμονής του αλλά και τον συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες. Ειδικά εάν το ξενοδοχείο δεν έχει χώρο ευεξίας, η λύση αυτή δημιουργεί ένα προϊόν το οποίο ενισχύει την εικόνα του ξενοδοχείου και φέρνει έσοδα. Και βέβαια δίνει την δυνατότητα πώλησης κατά την αναχώρηση.

Στη ΣOUL TAILORΣ επενδύουμε στην ευεξία για μια ολιστική προσέγγιση και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος με σκοπό την δημιουργία βιώσιμων wellness concepts και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των συνεργατών και πελατών μας.

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και μάθετε περισσότερα για εμάς με μια επίσκεψη στο web site μας ΣOUL TAILORΣ. Περιμένουμε να σας ακούσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε βιώσιμα wellness concepts. Επικοινωνήστε Εδώ, είμαστε εδώ για εσάς, να σας δώσουμε λύσεις.