Στρατηγικοί Συνεργάτες & Συνεργασίες

Η συνεργασία είναι μέρος της ζωής μας. Πιστεύουμε ακράδαντα στις συνέργειες και έχουμε αναπτύξει με τα χρόνια ισχυρές σχέσεις με εταιρείες και ανθρώπους από όλο τον κόσμο σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με τη βιομηχανία ευεξίας.

eucrasia

 

Η ομάδα της Ευκρασίας, με 25 χρόνια εμπειρίας σε συνεχή επιστημονική έρευνα, δημιούργησε τα κορυφαία καινοτόμα και βραβευμένα προγράμματα IMMOT στον κόσμο, τα οποία βασίζονται στην Ιπποκρατική θεωρία της μεταβολικής ρύθμισης χρησιμοποιώντας φυσικά μέσα.

imon

 

Καινοτόμα βιολειτουργικά προϊόντα. Η IMOT αναπτύσσει & παράγει βιολειτουργικά προϊόντα διατροφής και θρέψης δέρματος, 100% φυσικής προέλευσης, στηριζόμενη σε  επιστημονικά κλινικά αποτελέσματα.

111SKIN

H Precision skicare, δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τον Δρ. Γιάννη Αλεξανδρίδη MD. Οι φόρμουλες των προϊόντων είναι μια αντανάκλαση στις πραγματικές ανησυχίες των πελατών του. Κάθε προϊόν εμπνέεται από κλινικές θεραπείες στο στρατηγείο του στην 111 Harley St. στο Λονδίνο. Τα προϊόντα εγχέονται με δραστικά συστατικά υψηλού επιπέδου και δεν περιέχουν paraben, παραφίνη, θειικά άλατα και δεν έχουν γίνει κλινικές μελέτες σε ζώα.

ariadne

Η Ariadne Athens είναι μια ελληνική ιδέα για προϊόντα περιποίησης δέρματος υψηλών προδιαγραφών που προσεγγίζει την επιστήμη της ομορφιάς από ένα πλεονεκτικό σημείο. Η εταιρεία παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά από 99% έως 100% φυσικά προϊόντα σπα και περιποιήσεις προσώπου και σώματος συνδυάζοντας μοναδικά βιοδραστικά με φυσικά και σπάνια, οργανικά μεσογειακά συστατικά. Η Ariadne Athens φιλοδοξεί να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φροντίδας του δέρματος

vade

 

Το V A D E είναι ένα δημιουργικό στούντιο με έδρα την Αθήνα, σχεδιάζοντας έργα που ξεπερνούν τα όρια μεταξύ τέχνης και ευεξίας. Με βάση τα οπτικά ιδιώματα της επιθυμίας και της διανοητικής απόκρισης, το στούντιο V A D E ερμηνεύει τη συνείδηση ​​και σφυρηλατεί τα οράματα. Η Vade καινοτομεί με μια νέα ιδέα, Art & Wellbeing το Deep Tracing που είναι εξάσκηση στην τέχνη της παράδοσης.

newage

Στη NewAge θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας σχεδιασμένες αποκλειστικά για τα μέτρα σας. Δημιουργική στρατηγική, στρατηγική μάρκας, γραφιστική, ψηφιακό μάρκετινγκ.

nollapelli

Λευκά είδη σχεδιασμένα με γνώμονα την ευεξία. Τα μοναδικά σεντόνια που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα πιο υγιές περιβάλλον για ύπνο, δέρμα και μαλλιά. Το ειδικό ύφασμα, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εξισορροπεί την υγρασία, τη θερμοκρασία και την τριβή για μεγαλύτερη άνεση και φροντίδα.

halotherapy

Είναι ο κορυφαίος πάροχος B2B για προϊόντα ξηράς θεραπείας, ξηρού αλατιού (αναφέρεται επίσης ως αλοθεραπεία) παγκοσμίως. Δημιουργήθηκε με μια αποστολή για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπνεύσουν καλύτερα φυσικά και να βελτιώσουν την αναπνευστική υγεία, την υγιεινή και την ανοσία.

Bryte

Η Bryte είναι η πρώτη start up εταιρεία που δημιουργήθηκε για να κατασκευάσει το πρώτο κρεβάτι παγκοσμίως που σκοπό έχει να βελτιώσει ενεργά τη συνολική ποιότητα του ύπνου. Συνεργαζόστηκε με τους πιο σεβαστούς επιστήμονες ύπνου στον κόσμο για να επανασχεδιάσουν το κρεβάτι σε μια πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία ύπνου, αντλώντας στοιχεία από όλα όσα γνωρίζουμε τώρα για τον ύπνο.

Λειτουργική άσκηση On Demand ™! Το Aktiv Virtual ™ καθοδηγεί τους ασκούμενους  με καθοδήγηση από εξειδικευμένους γυμναστές, βιομετρική εξατομίκευση και κίνητρα για τις πιο δημοφιλείς προπονήσεις του σήμερα. Η καθοδήγηση κίνησης που παρέχεται μέσω της οθόνης HD 24 ιντσών του συστήματος αλληλεπιδρά άψογα με ακουστική καθοδήγηση από τους εκπαιδευτές του Aktiv. Επιλέξτε εκπαιδευτές ανά στυλ και τύπο γλώσσας.

threesages

Τώρα είναι η ώρα για μετατόπιση στην έννοια ευεξία. Το Three Sages χρησιμοποιεί τη φύση για να εξομαλύνει την καθημερινή κούραση και να κάνει τη θεραπεία και τον μετασχηματισμό προσβάσιμο όπου ζούμε, εργαζόμαστε, παίζουμε και προπονούμαστε. Το Three Sages είναι σε μια συνεχής εξέλιξη για να γίνει το κορυφαίο εμπορικό σήμα αποκατάστασης στον κόσμο.

tiptouch

 

Οι συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού βελτιώνουν την εμπειρία των επισκεπτών και την αποδοτικότητα. Τα τελευταία 18 χρόνια, η Tip Touch International εξυπηρετεί ενεργά τη βιομηχανία της ευεξίας παρέχοντας εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις και προγράμματα.